AWARD CATEGORIES

ΕΝΟΤΗΤΑ

1

1. BRAND & EXPERIENCES

Αναδεικνύεται η τέχνη του να ζωντανεύει κανείς μια μάρκα μέσα από ανεπανάληπτες εμπειρίες που τη συνδέουν συναισθηματικά με το κοινό της. Κάθε event που δημιουργήθηκε ειδικά για να επικοινωνήσει live μια μάρκα με το κοινό της εντάσσεται σε αυτή την ενότητα.  

 

1.1 Brand Event  

1.2 Event Series / Brand Consistency  

1.3 Λανσάρισμα Υπηρεσίας / Προϊόντος  

1.4 Brand Activation & Sales Promotion 

ΕΝΟΤΗΤΑ

2

2. CORPORATE EVENTS  

Οι εταιρικές εκδηλώσεις αποτελούν σημαντικό εργαλείο για την επίτευξη εταιρικών στόχων. Ο επαγγελματικός σχεδιασμός και οργάνωση, καθώς και η δημιουργική σύλληψη και υλοποίηση μπορούν να μετατρέψουν μια εταιρική δραστηριότητα σε εκδήλωση υψηλών προδιαγραφών.  

 

2.1 Company and/or Departmental Meetings / Kick-offs
2.2 Team Building / Employee Engagement
2.3 Εκδήλωση Τύπου / Media
2.4 Seasonal / Anniversary
2.5 Εγκαίνια (Εγκαταστάσεις, καταστήματα, εργοστάσια, κλπ)
2.6 B2B Event

ΕΝΟΤΗΤΑ

3

3. THEMATIC EVENTS  

Η ενότητα αυτή στοχεύει να αναδείξει τις καλύτερες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη χώρα μας. Εκδηλώσεις που διακρίθηκαν γιατί προσέλκυσαν πολλούς συμμετέχοντες, ή γιατί κέρδισαν φήμη και εξαιρετικές κριτικές. Κυρίως όμως θα αναζητηθούν εκδηλώσεις που είναι κορυφαίες στο είδος τους, ξεχωρίζοντας σε επίπεδο σχεδιασμού, δημιουργικότητας, καινοτομίας, και αποτελεσματικότητας.  

 

3.1 Αθλητική Εκδήλωση
3.2 Πολιτιστική Εκδήλωση
3.3 Τουριστική Εκδήλωση
3.4 Μουσική Εκδήλωση / Συναυλία
3.5 Εκδήλωση Τεχνολογίας
3.6 Εκδήλωση Μόδας
3.7 Εκδήλωση Γαστρονομίας
3.8 Εκπαιδευτική Εκδήλωση
3.9 Φιλανθρωπική Εκδήλωση / CSR
3.10 Seasonal (Επετειακές, Χριστουγεννιάτικες, Εποχιακές, κλπ)
3.11 Άλλο

ΕΝΟΤΗΤΑ

4

4. VIRTUAL & HYBRID EVENTS    NEW 

Εκδηλώσεις που μεταφέρουν την live εμπειρία στον ψηφιακό κόσμο ή που συνδυάζουν την εμπειρία ενός live event με virtual online δρώμενα.

4.1 Virtual Event
4.2 Hybrid Event

ΕΝΟΤΗΤΑ

5

5. MARKETING & COMMUNICATION

Από μία καμπάνια social media σε μία integrated marketing campaign, όλες οι ενέργειες επικοινωνίας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εκδήλωση, συνεισφέρουν στην ισχυροποίηση της μάρκας, στην ενίσχυση του ενδιαφέροντος του κοινού και στο θετικό αποτύπωμα της εκδήλωσης για διοργανωτή και συμμετέχοντες.

 

5.1 Design / Branding
5.2 Χρήση Μέσων & Δημοσίων Σχέσεων σε Event
5.3 Καμπάνια Social Media
5.4 Καμπάνια Influencer Marketing NEW
5.5 Καμπάνια Integrated Marketing

ΕΝΟΤΗΤΑ

6

6. EVENT PARTNERS / SUPPLIERS

(Παραγωγή & Διοργάνωση)
Από τον ενορχηστρωτή μιας ιδέας, τον σκηνοθέτη, τον παραγωγό, μέχρι τον επαγγελματία που φροντίζει για την ασφαλή διεξαγωγή μιας εκδήλωσης, όλοι συνεισφέρουν καθοριστικά στην τελική εμπειρία που θα βιώσουν οι συμμετέχοντες ενός event. Τιμώντας τους επαγγελματίες του τομέα του event management, η ενότητα αυτή θα αναδείξει την καινοτομία, τη δημιουργική σκέψη, τη χρήση τεχνολογίας, καθώς και την άψογη εκτέλεση.

 

6.1 Event Management
6.2 Event Production
6.3 AV Technology/Design
6.4 Video & Graphics
6.5 Ειδικές Κατασκευές / Stage Design /Booth Design
6.6 Sound Design / Μουσική Επένδυση / Public Address
6.7 Lighting Design
6.8 Virtual Event Solution
6.9 Ticketing Solution
6.10 Event Apps & Tools
6.11 Catering
6.12 Διακόσμηση / Εξοπλισμός Εκδηλώσεων
6.13 Health & Safety Supplier
6.14 Άλλο

ΕΝΟΤΗΤΑ

7

7. VENUE EXPERIENCE

(Εγκαταστάσεις / Υπηρεσίες)

Μια μεγάλη ιδέα ή ένα απαιτητικό έργο δεν θα μπορούσαν να αναδειχθούν χωρίς τον κατάλληλο χώρο, τις άρτιες και σύγχρονες εγκαταστάσεις, της εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες και τις οργανωμένες και καταρτισμένες ομάδες τους.

 

7.1 Ξενοδοχείο
7.2 Συνεδριακές / Εκθεσιακές Εγκαταστάσεις
7.3 Καλλιτεχνικός Χώρος / Θέατρο / Πολυχώρος
7.4 Χώρος Δεξιώσεων
7.5 Άλλο

GRAND AWARDS

GRAND AWARDS

Τα Grand Awards απονέμονται άνευ υποψηφιότητας, κατά τη διακριτική ευχέρεια των Διοργανωτών, σε συνεργασία και με τη σύμφωνη γνώμη του Προέδρου της Κριτικής Επιτροπής. Απονέμονται με βάση το σύνολο της βαθμολογίας που έχουν συγκεντρώσει οι συμμετέχοντες ύστερα από πολλαπλές υποψηφιότητες που έχουν υποβάλει. Για τον υπολογισμό των μεγάλων διακρίσεων, σε κάθε βραβείο αντιστοιχούν οι παρακάτω οι πόντοι:

Platinum βραβείο: 10 πόντοι

Gold βραβείο: 7 πόντοι

Silver βραβείο: 3 πόντοι

Bronze βραβείο: 1 πόντος

 

Για να θεωρηθεί μια εταιρεία/event υποψήφιo για Grand Award, θα πρέπει να λάβει κατ’ ελάχιστο 3 βραβεία, εκ των οποίων τουλάχιστον ένα να είναι Gold.  

 

EVENT MARKETER OF THE YEAR 

Το βραβείο θα απονεμηθεί σε εκείνη την εμπορική επιχείρηση (corporate brand), τα events της οποίας συγκέντρωσαν τους περισσότερους πόντους, όπως αυτά προκύπτουν από το σύνολο των βραβείων που έχει κερδίσει, στο σύνολο των κατηγοριών σε όλες τις ενότητες, από όλα τα product brands που ανήκουν στο portfolio της.

 

EVENT OF THE YEAR 

Το βραβείο αναδεικνύει το καλύτερο event της χρονιάς, και θα αποδοθεί σε εκείνο το event που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, όπως προκύπτουν από το σύνολο των βραβείων που έχει κερδίσει στο σύνολο των κατηγοριών σε όλες τις ενότητες (από όποιους συντελεστές, συνεργάτες ή χορηγούς κατατεθούν). Το βραβείο θα απονεμηθεί σε όσους συντελεστές υποβάλουν την υποψηφιότητα σε όσες κατηγορίες επιθυμούν.

CONTACT US